Poslední tanec - Böhm, Nicole, 1974- (Fragment, 2024)
Romantický příběh od německé autorky vypráví o zničených snech, povinostech a dospělosti. Také je ale o naději, o tom, že nikdy není pozdě pro plnění si našich snů, a že láska pořád ještě vítězí.