Vychytralý plán - Craig, Susanna (Orchidej, 2023)
Romantický příběh z počátku 19. století s tajemstvím. V jeho centru se ocitají obě osobité hlavní postavy románu, když jako agenti nahlížejí do zákulisí zpravodajské služby a potýkají se s nástrahami vzájemné lásky.