Mimo turistickou zónu : na toulkách po Afghánistánu, Iráku, Somálsku a jiných "populárních" destinacích - Gregor, Peter, 1986- (CPress, 2021)
Autor zprostředkovává své vjemy z cestování po neobvyklých a nepřístupných končinách světa, ať už sem patří toulky po Iráku, Afghánistánu, Libanonu, Iráckém Kurdistánu či Somálsku.