Vyhořet může každý : příběhy a úvahy o syndromu postihujícím lidi (nejen) současných generací - Honzák, Radkin, 1939- (Destigma, 2019)
Kniha se věnuje třem životním příběhům v souvislosti s problematikou vyhoření. O své zkušenosti se v tomto ohledu podělí tři známé osobnosti: moderátor, operní pěvkyně či dvojnásobné mistryně Evropy ve sportovním aerobiku.