Návrat - Holeček, Jeronym, 1891-1941 (Epocha : Č. Sl. obec legionářská, 2019)
Autobiografický román československého legionáře a vojáka Jeronyma Holečka o jeho službě v Itálii a následně v bojích o Slovensko v roce 1919.