Mesopotamis - Vavrečka, Lukáš, 1987- (Fantastická Epocha, 2018)
Postapokalyptický román z prostředí města Mesopotamis, které bylo zbudováno na konci digitálního věku, a jež je všemi prostředky udržováno ve stadiu před objevem elektrického proudu.