Šťastní & veselé : román o mužích, o kterých ve dvaceti sníte a ve čtyřiceti se vedle nich probudíte - Zhřívalová, Petra, 1972- (XYZ, 2015)
Je pondělí dopoledne a Helenin život se hroutí jako domeček z karet... A za měsíc tu ještě ke všemu budou Vánoce. Je tedy ideální čas napsat dopis Ježíškovi. Co všechno si kdy přála? A co si přeje teď? Helena si prostě napíše seznam a pak bude jen odškrtávat jednotlivé položky, jak si svá přání bude plnit. Není přece nic jednoduššího než vyrazit do Paříže nebo zavolat Jardovi, své lásce z vysoké školy, na kterého se tehdy bála jen podívat... Nakladatelská anotace.