S hlavou v oblacích, pejru - Petrusová, Kateřina, 1982- (Fragment, 2013)
Humorně laděná romance o tom, jak mladé a úspěšné ředitelce reklamní agentury z Prahy jeden víkend na jihočeském venkově změní život.