Vždycky zbývá naděje - Recchia, Roberta, 1972- (Cosmopolis, 2024)
Rodinné drama od italské autorky vypráví pohnutý příběh jedné spokojené rodiny, která musí čelit neuvěřitelnému smutku. Jedné letní noci je jejich dospívající dcera napadena na pláži a umírá.