Příběh nového jména. - Ferrante, Elena (Prostor, 2017)
Příběh osudového přátelství dvou zcela odlišných žen, jeho základem je celoživotní soupeření, pevné citové pouto a snaha obstát v konvencemi svázaném světě italské Neapole druhé poloviny 20. století