Hovory k sobě : ohlédnutí za terapií - Yalom, Irvin D., 1931- (Portál, 2015)
rvin D. Yalom ve své nové knize opět otevírá téma psychoterapie a popisuje příběhy ze své psychoterapeutické praxe. K některým se vrací "jen tak", k jiným například díky nečekanému náhodnému setkání s bývalým klientem. Nabízí lidské příběhy, nic více a nic méně. Jejich výběr je pestrý, podobně jako je pestrá Yalomova terapeutická praxe. Všechny Yalomovy klienty spojuje zájem o jeho knihy, proto se v jednotlivých příbězích setkáme s citacemi z jeho předchozích děl nebo s odkazy na ně. Kniha osloví zájemce o Yalomovy knihy, o tituly s psychoterapeutickou tematikou, studenty psychologie a terapeuty