Chytrá žena pro manžela přes plot skočí - Jakoubková, Alena (Moba, 2011)
Statut svobodné matky s dvojčaty Klára nebere dramaticky, ale př ece jen by se ráda vdala, měla manžela a úplnou rodinu. Když potká Přemysla, nedbá na námitky rodičů ani kamarádek a hrne se poslepu do manželství. Přemysl je hodný, ale extrémně šetrný a navíc je t o nenapravitelný workoholik, který, když se zabere do práce, ztrác í pojem o čase. Klára to řeší jednoduše - lže o ceně potravin i bo t a Přemkovy pokyny ohledně rodinného rozpočtu hází za hlavu. S to uhle strategií ale dlouho nevydrží. Aby si udržela manželství, bud e muset vymyslet něco mnohem důmyslnějšího