Sádlonoška - Čálková, Alena (Pavel Dobrovský-Beta, 2007)
Vypovídá o neustále nespokojené Karolíně, která zahajuje boj s vlastní váhou, pracovním i osobním životem. Protože je magnetem tragikomických situací a milostných proher, je vděčná za svoji ještě více tragikomickou kamarádku Irenu. Ale i ta jednou "trhne partu" a Sádlonoška je na bitevním poli najednou sama.